AK Parti'de bayramlaşma 11.00'de

Kurban Bayramı nedeniyle AK Parti Sakarya İl Teşkilatında bir bayramlaşma töreni düzenlenecek.

AK Parti Sakarya İl Başkanlığında yapılacak olan geleneksel bayramlaşma töreni, Kurban Bayramı’nın ikinci günü olan 29 Haziran Perşembe Günü 11:00-12:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

AK Parti Sakarya İl Başkanlığı binasında gerçekleşecek olan bayramlaşma törenine; Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, İl Başkanı Yunus Tever, Sakarya Milletvekilleri; Lütfi Bayraktar, Çiğdem Erdoğan Atabek, Ali İnci, Ertuğrul Kocacık, Murat Kaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları ve çok sayıda partilinin katılması bekleniyor.

TEVER, HERKESİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİNE DAVET ETTİ

Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayan AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever: “Toplumsal birlikteliğin samimiyetle yaşandığı, ortak değerlerimizin hatırlandığı bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Küskün ve dargınları barıştıran, umutları canlandıran, tüm İslam âlemini kaynaştıran ve bütünleştiren bayramlar, sosyal huzurumuzu da pekiştiren manevi değeri yüksek olan anlamlı günlerdir.  Bayramlarımız, millet olma şuuruna ermenin, ortak değerlerimizi güçlendirmenin ve aramızdaki bağları geliştirmenin de vesilesidir.

Dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu ve ferdi sevinçlerin müşterek mutluluklara dönüştüğü bu müstesna bayram günleri, daha çok kucaklaşmak ve kaynaşmak için önemli birer fırsattır. Bu manada bütün kırgınlıklarımızı ve dargınlıklarımızı unutarak kardeşçe kucaklaşmalı ve bayram sevincini hep beraber yaşamalıyız. Bizlere düşen görev; zenginiyle-fakiriyle, yaşlısıyla-genciyle bayramları gerçek manada değerlendirebilmek; Milletçe birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği; sevinçte, kederde bir ve beraber olabilmenin yüce erdemine ulaşıldığı günler haline getirebilmektir.

AK Parti olarak geleneksel hale getirdiğimiz bayramlaşma törenini, bu yıl da Kurban Bayramı’nın 2. Günü, Saat 11:00’de gerçekleştireceğiz. Bayramlaşma törenimize tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum. Birlik ve beraberlikten, barış ve mutluluktan yana tüm değerlerimizi koruduğumuz nice bayramlar dileğiyle tüm Sakaryalı hemşehrilerimin Kurban Bayramını en içten duygularımla kutluyorum. Kurban Bayramının ülkemize, ilimize ve ailelerimize; huzur, mutluluk, sağlık ve barış dolu günler getirmesini temenni ediyorum. Her şey daha güzel bir Sakarya için, nice güzel günlere” ifadelerine değindi.

AK Parti Yunus Tever Bayramlaşma