ASKON Başkanı Tumbaz'dan Kurban Bayramı mesajı

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Sakarya Şube Başkanı Engin Tumbaz, Kurban Bayramı dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımladı.

Tumbaz ; “Yüce Rabbimizin bizlere bahşettiği eşsiz zamanlardan biri olan Kurban Bayramı’na kavuşmanın heyecanını yaşıyoruz. Bayramların, toplum hayatımızda, kültürümüzde, birlik ve beraberliğimizin sağlanmasında çok özel ve anlamlı bir yeri vardır. Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, birbirimize olan sevgi ve saygı bağlarımızı kuvvetlendirmek, kardeşliğimizi daha da derinleştirmek bakımından hiç şüphesiz önemli bir fırsattır. 

Kardeşlik şuurumuzun ve birbirimize muhabbetimizin toplumsal boyutta doruğa ulaştığı huzur günleri olan bayramlar, sevme, değer verme ve paylaşma ekseninde atılan adımlarla gönüllerimizin yakınlaşmasına vesile olmaktadır.
İçinde bulunduğumuz bu kutsal günlerin yüz yıllarca bir arada yaşama kültürüne, hoşgörüye, sevgi ve kardeşlik gibi müşterek insani değerlere ev sahipliği yapan ülkemize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa barış, huzur, istikrar ve refah getirmesini canı gönülden temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, ASKON üyelerimizin, ülkemizin ve İslâm Âleminin mübarek Kurban Bayramlarını en içten duygularla tebrik ediyorum, dedi.