Büyükşehir'den yeni Tıp Merkezi

Büyükşehir'in yeni Tıp Merkezi'nin inşası hızla devam ediyor.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, inşa çalışmaları kısa süre önce başlayan Tıp Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Afet Koordinasyon Merkezi’nin içerisinde inşa edilen projenin tamamlanması ile Eğitim Araştırma Hastanesi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, Acil Durum Hastanesi ve eczanelerle bölgenin tam anlamıyla bir sağlık kampüsüne dönüşeceğini aktaran Başkan Yüce, projede gelinen son noktaya ilişkin bilgiler aldı. Projede çalışmaları kısa süre önce gerçekleştirilen törenle başlattıklarını dile getiren Başkan Yüce, Tıp Merkezi’nin yakın zamanda yeni yerinde hizmet sunmaya başlayacağını açıkladı.

 

Çalışmalar hızla tamamlanacak

Yaklaşık 3 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek projenin temel atma işlemlerine hazırlandığını ifade eden Başkan Ekrem Yüce, “Tıp Merkezi’nin içerisinde; Hekim odaları, müşahede, pansuman, müdahale, numune alma odası, röntgen odası, ultrason, Sft, Odio, Tıbbı Atık Odası, Ekg odası, Kan alma, oksijen ve vakum alma santrali, sistem odası, laboratuvar, Engelli polikliniği, poliklinikler, diş polikliniği, sistem odası, idari alanlar, mescit ve lavabolar, çamaşırhane odası, personel ve başhekim odası yer alacak.  İnşallah projemizi hızla tamamlayacak, hemşerilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

 

Yeni Tıp Merkezi şehrimiz sağlık altyapısına güç katacak

Şehrin sağlık altyapısını güçlendirecek çalışmalardan birinin de yeni Tıp Merkezi olacağını belirten Başkan Yüce, “Sakarya Şehir Hastanemiz yükseliyor. Acil Durum Hastanesi ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastanemiz hizmete açıldı. Sağlık alanında yapılan tüm yatırımların şehrimiz için ne kadar büyük öneme sahip olduğunu biliyoruz. Bu doğrultuda bir an önce yeni Tıp Merkezimizi hemşerilerimizin hizmetine sunmak için gece gündüz çalışıyoruz. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Tıp Merkezi