Büyükşehir Aday Adayı Duran'dan AK Parti İl Başkanlığına Ziyaret

Teşkilat ziyaretleri kapsamında AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Duran, İl Başkanı Yunus Tever ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. 

Ziyarette konuşan Duran, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever’e aday adaylığı süreci ve seçim çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Duran, ziyarette yaptığı konuşmasında, AK Parti teşkilatlarına aday adaylık sürecinde kendisine göstermiş oldukları ilgi dolayısıyla teşekkür etti. Geçen hafta yapılan temayül yoklamasına da değinen Duran, temayül sonuçlarının Sakarya’ya hayırlı olmasını diledi. 

Konuşmasında teşkilatların önemine değinen Duran, AK Parti teşkilatlarının büyük bir aile olduğunu ve son derece başarılı çalışmalara imza attığını kaydetti. 

Mart ayında yapılacak olan yerel seçimde AK Parti teşkilatlarının Cumhur İttifakı ruhuna uygun şekilde birlik ve beraberlik içinde büyük bir özveri ve heyecanla çalışarak, Sakarya’da ki tüm belediyelerin tamamını yeniden kazanacaklarını söyledi. 

Duran, aday gösterilmesi durumunda parti teşkilatlarıyla beraber yol yürüyeceklerini, teşkilatlara her zaman katkı sağlayacağını ifade etti. 

AK Parti İl Başkanı Tever’de Duran’a aday adaylığının hayırlı olmasını temenni ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Rıdvan Duran Yunus Tever AK Parti